Весняний подарунок від Porsche Finance Group: 0% * на три моделі Volkswagen

Навесні клієнтів Porsche Finance Group очікує приємний сюрприз: надзвичайно вигідні умови фінансування купівлі автомобіля своєї мрії – від 0%* річних! Акційна пропозиція поширюється на всі моделі автомобілів Volkswagen Tiguan, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat і діє до 31 травня 2012 року.

«Ми пропонуємо безкомпромісне рішення і широкий вибір – фінансування трьох різних моделей автомобілів Volkswagen за мінімальною процентною ставкою, – говорить голова правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – Ми цінуємо індивідуальність наших клієнтів, тому в акції беруть участь автомобілі різних класів – від компактних кросоверів до сімейних моделей і автомобілів представницького класу. Тепер кожен клієнт Porsche Finance Group зможе придбати автомобіль своєї мрії».

За умовами акції, фінансування від 0%* отримують клієнти лізингу або кредитування від Porsche Finance Group у разі сплати авансового платежу в розмірі 50% від вартості автомобіля і підписання договору строком на 12 місяців. При цьому покупець звільняється від сплати адміністративної комісії строком на 1 рік і зберігає за собою всі привілеї клієнта Porsche Finance Group, зокрема, можливість отримувати всі послуги з одних рук.

У разі підписання договору на довший строк і авансового платежу іншого розміру, річна ставка змінюватиметься. Наприклад, при авансовому внеску 40% фінансування строком на 1 рік з плаваючою ставкою в доларах США складатиме 2%, строком на 2 роки – 6%, на 3 роки – 7% і на 5 років – 8,5% (з виплатою в гривнях за комерційним курсом).

Крім спеціальної пропозиції, клієнтам Porsche Finance Group доступні також і стандартні умови фінансування в кредит і лізинг зі ставками від 9,9%** і сплатою авансового платежу від 15%. При цьому рішення про надання фінансування приймається в рекордно стислі строки – від 1 до 3 днів.

*Мається на увазі фінансування за відсотковою ставкою від 0,01% річних

**Без врахування витрат на страхування та зборів до Пенсійного Фонду України

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони перебувають у власністі австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.