Вагони у лізинг

Райффайзен Лізинг Аваль у другій половині 2011 року розпочав активну роботу у секторі лізингу залізничних вагонів. І наразі досить успішно продовжує працювати у цьому напрямку. Внаслідок плідної співпраці з компанією «Юнігран», провідним виробником та постачальником гранітного щебеню високої якості, було узгоджено довгострокову спільну стратегію розвитку Райффайзен Лізинг Аваль та Юнігран. У березні 2012 року завершився перший етап спільної стратегії, у результаті якої було підписано лізингову угоду на придбання вагонів для власних потреб компанії «Юнігран» з метою забезпечення економії виробничого циклу. На даному етапі Юнігран придбав 55 вагонів, які використовуватимуться для поставок щебеню у Росію.

Довідка:

Компанія «Юнігран» заснована у грудні 1996 року і успішно заявила про себе у 1997 році початком продажів на українському ринку. З 1998 року компанія вийшла на міжнародні ринки. Компанія надає повний спектр послуг, пов’язаних із видобутком та перевезенням фракційного щебеню, а також буропідривними роботами.

«Безперебійне постачання продукції у строк і у призначене місце» – девіз компанії «Юнігран».

 Довідка:

Райффайзен Лізинг Аваль – універсальна лізингова компанія, яка надає повний комплекс послуг фінансового лізингу.  Створена у червні 2006 року, вже за перший рік діяльності компанія стала лідером на українському ринку лізингу. І за результатами 2011 року продовжує утримувати лідерські позиції.

ТОВ «Райффайзен Лізинг Аваль» створено як дочірню компанію Райффайзен Банку Аваль (87% статутного капіталу), одного із найбільших банків України, та Райффайзен Лізинг Інтернаціональ (13% статутного капіталу), холдингової компанії з головним офісом у Відні (Австрія).

У II півр. 2011 року Райффайзен Лізинг Аваль почав надавати новий вид послуг «Лізинг-драйв!» – лізинг автомобілів для фізичних осіб.