Центр виплат СК «НОВА» у новому офісі

Центр виплат СК «НОВА» переїхав на вул. Туполєва, 68 (навпроти МРЕВ). Новий офіс розташований поблизу від центрального офісу компанії. Для зручності клієнтів передбачено спеціальне місце для огляду автомобілів.

Переїзд дозволить підвищити рівень обслуговування клієнтів СК «НОВА». Вони зможуть за однією адресою написати повідомлення про страховий випадок, надати для огляду автомобіль аварійному комісару, оформити заяву на виплату, зустрітися зі своїм особистим менеджером, отримати консультацію щодо стану справи про виплату.

 Олександр Яцюк, Заступник Голови Правління з питань врегулювання збитків розповідає: «Мій досвід у страхуванні неодноразово переконував мене, що якісне врегулювання страхових випадків та своєчасність виплати – найважливіші чинники у формуванні позитивного іміджу компанії. Бувають різні ситуації: страхувальники можуть не знати строків виплати за законодавством, особливостей проведення експертизи, що може викликати непорозуміння. Тому велику увагу ми плануємо приділяти зворотного зв’язку з клієнтами, тримати їх у курсі того, на якому етапі перебуває справа про виплату, пояснюючи нюанси врегулювання. В стратегії розвитку СК «НОВА» особливу увагу приділено роботі підрозділів, що забезпечують своєчасність виплат страхових відшкодувань ».