СК «НОВА» увійшла до складу Київського Ринку андеррайтингу (КіРА)

Страхова компанія «НОВА» увійшла до складу страхових компаній – учасників «Київського Ринку андеррайтингу» (КіРА). Його учасниками є брокери та страхові компанії, що своєю метою вважають спільне надання високоякісного страхового захисту клієнтові протягом усього періоду дії договору страхування.

Вступ СК «НОВА» в КіРА свідчить про її готовність забезпечити надійний страховий захист і сумлінно виконувати взяті на себе зобов’язання. А також про довіру страхових посередників до СК «НОВА» як до професійного надійного партнера, який уміє відкрито і цивілізовано вести страховий бізнес.

Захист інтересів страхувальників досягається завдяки розробці професійної пропозиції зі страхуванню, регулярної перевірки і стандартизації умов страхових договорів, систематичного контролю діяльності страховиків. Страхові компанії-учасниці КіРА підкріплюють виконання прийнятих зобов’язань внесенням банківської гарантії.

Таким чином, купуючи страховку у страховика-учасника Кіра, страхувальник отримує впевненість в тому, що йому запропонують якісний страховий захист, а в разі настання страхової події професійно і оперативно виплатять страхове відшкодування в обсязі, передбаченому страховим договором.

_____________________________________________________________________

Довідка про компанію

ВАТ «СК «НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. РА «Експерт-Рейтинг» присвоїло СК «НОВА» рейтинг А, що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців».

ТОВ «Київський Ринок андеррайтингу» ((www.kira.in.ua) – спеціалізована організація, основним завданням якої є створення і підтримка спеціально організованої системи, спрямованої на забезпечення безпрецедентно високої надійності страхового захисту, що реалізується на майданчику страховими компаніями-учасниками Кіра.