СК «НОВА» отримала номінацію «Лідер по роботі з корпоративними клієнтами»

Страхова компанія «НОВА» стала переможцем III Всеукраїнського конкурсу «Лідер страхового ринку – 2011» в номінації «Лідер по роботі з корпоративними клієнтами» (за версією журналу «Банкір»).

Урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу відбулася 15 березня 2012 року.

Для СК «НОВА» розвиток послуг страхування для корпоративних клієнтів завжди був одним із пріоритетних напрямків діяльності. У 2011 р. близько 70% зібраних страхових премій надійшло від корпоративних клієнтів, 18 000 договорів було укладено з юридичними особами.

Ольга Зайцева, Голова Наглядової Ради СК «НОВА», зазначила: «Сьогодні клієнти страхових компаній вимогливі до якості обслуговування, цінової політики, переліку послуг. Звичайно, ми прагнемо відповідати запитам наших клієнтів. Кожному з них страхова компанія «НОВА» пропонує ефективні індивідуальні плани співробітництва та широкий спектр послуг. В перелік наших продуктів входять як традиційні страхові послуги для клієнтів-юридичних осіб (медичне страхування колективів підприємств, страхування майна, автострахування тощо), так і поки що мало представлені на страховому ринку України, наприклад, добровільне страхування професійної відповідальності підприємства».

_____________________________________________________________________

Довідка про компанію

ВАТ «СК «НОВА» (www.nova-ua.com) працює на страховому ринку з 30 листопада 2000 року. Компанія має 22 ліцензії Держкомфінпослуг на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування. РА «Експерт-Рейтинг» присвоїло СК «НОВА» рейтинг А, що вказує на високий рівень стійкості компанії. СК «НОВА» є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ядерного страхового пулу України, Американської Торгової Палати (The American Chamber of Commerce), Дніпропетровської торгово-промислової палати, асоційованим членом Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців».