Компанія VAB Лізинг представила партнерську програму «Лізинг-Агро» на міжнародній виставці сільського господарства «ІнтерАгро 2012»

На VIII міжнародній виставці сільського господарства «ІнтерАгро 2012», що відкрилася у Києві 7 лютого, компанія VAB Лізинг представила партнерську програму «Лізинг-Агро».

Ця пропозиція з’явилася у межах співпраці з постачальником агротехніки спеціально для підприємств, зацікавлених у придбанні сільськогосподарської техніки.
«VAB Лізинг підтримує розвиток українського агробізнесу, надаючи послуги фінансового лізингу на придбання сільськогосподарської техніки і устаткування. Нашою партнерською програмою  «Лізинг-Агро» передбачено вигідні умови придбання сільгосптехніки у лізинг, якими можуть скористатися юридичні особи усіх форм власності. Основні вимоги до лізингоотримувача – досвід роботи у сільськогосподарській галузі від двох років та гарні показники фінансової діяльності», – відзначає Людмила Золотарьова, генеральний директор VAB Лізинг.

Клієнтам пропонуються індивідуальні умови, можливість виділення залишкової вартості для зменшення щомісячного навантаження, гнучкий підхід до оцінки фінансового стану компанії, безвідсоткова розстрочка по страховці, реєстрації, оплаті збору до Пенсійного фонду та інші послуги. При внесенні 25% авансу с/х техніку можна придбати у лізинг на строк до 6 років.

«Переваги програми «Лізинг-Агро» очевидні. Вона дозволяє сільськогосподарським виробникам підсилювати свої потужності, оперативно реагувати на збільшення запиту ринку  і,  що головне, раціонально використовувати обігові кошти. Адже витрати за такою угодою розподілено у лізингові платежі на тривалий період обслуговування зобов’язань, а тому нема потреби відволікати водночас усю суму для оплати повної вартості техніки. Тобто компанія може дуже швидко модернізувати свій парк і отримати у своє розпорядження додаткові переваги, передбачені нашим сервісним пакетом. Це дуже сильний інструмент для забезпечення  ефективної роботи в умовах жорсткої конкуренції. Відповідно, інші залучені кошти підприємство може повноцінно використовувати для закупівлі сировини, ПЗМ, добрив та інших витратних матеріалів», – резюмує експерт.
Докладніше з питань лізингу сільськогосподарської техніки відвідувачі виставки зможуть дізнатися на стенді, де представлено програму «Лізинг-Агро». Виставка «ІнтерАгро 2012» проходить з  7 по 10 лютого 2012 р. у Києві на території Виставкового центру «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б.