Компанія SIXT відкрила у Харкові новий офіс!

Компанія SIXT (Україна) відкрила новий офіс у місті Харкові. Відтепер пункт прокату знаходитиметься за адресою – м. Харків, вул. Малиновська, 7, 2-ий поверх. Новий офіс розташований в історичному центрі міста, з хорошим під’їзним шляхом з боку центрального проспекту міста – Московського. Поряд знаходиться метро “Площа Повстання”.

Офіс буде надавати такі послуги, як прокат авто без водія, лімузин сервіс, прокат авто за кордоном з оплатою в Україні (програма Sixt Holiday Car), трансфери, обслуговування корпоративних клієнтів, семінарів, виставок, святкових заходів. Крім цього, компанія SIXT пропонує своїм клієнтам послуги лізингу автомобілів та асісстансу.

Графік роботи офісу: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у вихідні дні за домовленістю. Телефон для контактів: +38 057 7810006, +38 067 4484644, +38 067 2324886

Чекаємо Вас за новою адресою у місті Харків!

 

Компанія SIXT Rent a car є лідером ринку оренди автомобілів в Європі, яка успішно розширюється в цілому світі. Компанія разом зі своїми партнерами представлена ??більш ніж в 100 країнах світу і 4000 пунктах сервісу. Прокат автомобілів від компанії Sixt – це сервіс найвищої якості в дусі міжнародних стандартів обслуговування, а також унікальних рішень і спеціальних тарифів по всьому світу.