ІІІ Міжнародна конференція з лізингу: «Уроки кризи та перспективи розвитку лізингу в Україні»

Асоціація лізингодавців України оголошує про проведення III Міжнародної конференції з лізингу: «Уроки кризи та перспективи розвитку лізингу в Україні», яка відбудеться 17 травня 2012 року в Гранд-холі клубу Адмірал.

Спеціалізований форум  надає унікальну можливість для взаємодії на високому рівні з експертами та колегами з метою вирішення актуальних питань та пошуку нових шляхів розвитку ринку лізингу.

В травні минулого року з успіхом пройшла попередня ІІ Міжнародна конференція «Лізинг в Україні 2011: нові можливості», в якій взяли участь понад 150 українських та зарубіжних учасників, серед яких були гості з Росії, Європи та Середньої Азії.
Доповідачами форуму стали представники  законодавчого органу, європейської федерації LEASEUROPE,  провідні світові експерти лізингової індустрії, керівники  кращих українських компаній.

Цього разу організатори мають намір зосередити увагу на життєво важливих для галузі тенденціях фінансових ринків України та Європи, а також планують  приділити увагу   питанню лізингу сільського господарства, проблемам ризик-менеджементу, автопрокату тощо. Учасники конференції зможуть отримати вичерпну інформацію про стан і тенденції ринку, налагодити нові ділові контакти. Доповіді провідних українських та зарубіжних експертів матимуть виключно практичну орієнтацію.

Цього року конференція відбудеться на території Гранд Адмірал Клубу (http://admiralclub.com.ua/). Заміський комплекс Гранд Адмірал Клуб – це 22 га мальовничої території, на відстані всього 15 км від Києва. Більшість території комплексу – первозданна природа мальовничого соснового лісу. Під час перерв та вечірнього фуршету учасники зможуть поспілкуватися з колегами, партнерами і журналістами, насолоджуючись водночас неперевершеними краєвидами та повітрям, насиченим хвойним ароматом.
Генеральними партнерами конференції виступають компанії «ОТП Лізинг» та «Райффайзен лізинг Аваль», партнерами є компанії «ІНГ Лізинг Україна», “CLAAS” та СК «Українська страхова група» .
До участі запрошуються:
• керівники і топ-менеджери українських й зарубіжних лізингових компаній, банків, страхових та фінансових  компаній;
• представники компаній виробників та імпортери;
• представники юридичних та консалтингових компаній;
• представники законодавчих і виконавчих органів влади;
• учасники галузевих лізингових об’єднань України, Росії, Азії та Європи;
• засоби масової інформації.

Вартість участі у Конференції:
EUR 300*,
за умови  ранньої реєстрації, до 30 березня 2012 р. — EUR 270*.

Спеціальна пропозиція для членів
Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:

Вартість участі — EUR 250*.

*За курсом НБУ на дату оплати.

Зареєструватися для участі

За додатковою інформацією звертатися до прес-служби Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.