Фінансова Група Порше надала підтримку

Фінансова Група Порше надала благодійну підтримку лікарні Червоного хреста у Вижницькому районі Чернівецької області. Виділені компанією 40 тисяч гривень матеріальної допомоги будуть витрачені на харчування, закупівлю постільної білизни та нового обладнання для лікарні.

Як представник соціально відповідального бізнесу, Фінансова Група Порше велику увагу приділяє благодійним проектам. Підтримка лікарні у Вижницькому районі – це лише частина благодійної місії компанії в Україні, до якої Група ставиться з великою серйозністю і відповідальністю.

Лікарня в невеликому прикарпатському селищі Берегомет Вижницького району є однією з найстаріших лікарень Червоного хреста на території Україні. З 1996 року установа надає безкоштовну медико-соціальну допомогу малозабезпеченим жителям області: літнім і самотнім людям, інвалідам. За час роботи тут отримали допомогу понад 6-ть з половиною тисяч краян області.

«Наша компанія прагне допомагати тим, хто цього насправді дуже потребує, – говорить генеральний директор Порше Лізинг Україна Йозеф Граф. – Ми побачили, що лікарня в селищі Берегомет потребує участі, і щиро хочемо, щоб наша підтримка допомогла покращити умови лікування пацієнтів».

«Зараз в лікарні гостро стоїть питання придбання портативного електрокардіографа, оскільки не всі її пацієнти мобільні. Є постійна потреба у фінансуванні харчування, в ремонті приміщень, – каже Тетяна Корнилович, голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного хреста України. – Тому ми, безумовно, раді підтримці з боку Фінансової Групи Порше».

Товариство Червоного хреста не фінансується державою і вимагає постійної спонсорської підтримки. Фінансова Група Порше планує співпрацю з Товариством на постійній основі. Крім того, компанія підтримує проекти дилерських підприємств, а нещодавно передала сучасний інкубатор для новонароджених малюків Смілянської районної лікарні.

Фінансова Група Порше представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони перебувають у власності австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.