CLAAS – новий член Асоціації лізингодавців

Компанія CLAAS приєдналася до лізингової спільноти та увійшла до профільного об’єднання в якості асоційованого члена.

Німецька компанія CLAAS – сімейне підприємство, що є одним із провідних світових виробників сільськогосподарської техніки. Сьогодні на підприємстві по всьому світу зайнято понад 9,5 тисяч співробітників. Позитивний розвиток виробництва у минулому фінансовому році дозволив досягти рекордного для компанії загального прибутку у розмірі 3,3 мільярди Євро. Концерн CLAAS має багато дочірніх підприємств по всьому світу, з них 14 – виробничі підприємства, і на усіх континентах пріоритетним завданням є близькість до клієнта і задоволення усіх його потреб. Ось вже майже 100 років ім’я CLAAS символізує збереження власних традицій, роботу, орієнтовану на клієнтів і на співробітників, а також тривале зростання і успішний розвиток.

Найважливіше значення  для компанії  CLAAS має забезпечення високої якості продукції і розвиток інновацій. Щоденно, включаючи суботу і неділю, CLAAS інвестує понад 300 тисяч Євро у розробку нових моделей та у сучасні технології.

На український ринок компанія CLAAS вийшла у 1992 році, представивши на виставці Агро-92 популярну у ті часи модель зернозбирального комбайну DOMINАTOR 98 та кормозбиральний комбайн JAGUAR 690. З того часу CLAAS незмінно працює в Україні через дилерську мережу, силами якої забезпечується продаж та фінансування техніки, технічне та гарантійне обслуговування машин, постачання запчастин та навчання для механізаторів клієнта. Офіси та сервісні центри дилерів розміщені майже в усіх областях України.

Асоціація лізингодавців України вітає нового члена та сподівається на плідну співпрацю.

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату