В Україні відбудеться ряд семінарів, присвячених змінам в оподаткуванні транспорту на підприємстві

Асоціація «Українське об‘єднання лізингодавців» спільно з компаніями «Євро Лізинг» та «Бейкер Тіллі Україна» проведе ряд семінарів в п‘яти регіонах України на тему «Зміни в оподаткуванні транспорту на підприємстві в 2011 р. Ефективне використання механізмів фінансування транспортних засобів».

В рамках семінарів будуть розкриті наступні питання:

    Ключові зміни в оподаткуванні операцій з транспортними засобами на підприємствах разом із прийняттям Податкового Кодексу
    Нові можливості оптимізації бази оподаткування та зниження оподатковуваного прибутку за допомогою інструментів фінансування

Семінари спрямовані на власників бізнесу, керівників компаній, фінансових директорів, головних бухгалтерів, а також кожного, хто зацікавлений в змінах податкового законодавства.

Спікерами заходу виступатимуть Роман Жарко – податковий консультант аудиторської компанії «Бейкер Тіллі Україна» та Роман Іваненко – член ради директорів Асоціації «Українське об‘єднання лізингодавців», генеральний директор компанії «Євро Лізинг».

Семінари буде проведено на безкоштовній основі з обов’язковою попередньою реєстрацією в наступних містах: Дніпропетровськ – 6 квітня, Донецьк – 13 квітня, Львів – 19 квітня, Одеса – 22 квітня, Харків – 13 травня.

В рамках семінарів буде презентовано першу в Україні монографію «Технологія лізингу».

Детальніше про семінари: http://www.leasing.org.ua/ua/conference/ , http://www.lease.com.ua/ru/company/seminaruk.html