Компанії «Автоприват» та «Адванс-Лізинг» – нові члени Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців”

Ринок лізингу продовжує консолідацію, усвідомлюючи, що спільними зусиллями вирішувати загальноринкові проблеми набагато ефективніше.

Нещодавно до Асоціації лізингодавців України приєдналися ще дві компанії.

Компанія ТОВ «Автоприват» створена у 2004 році. Основним напрямком діяльності до цього часу була купівля-продаж автомобілів таких марок як DAEWOO NEXIA, DAEWOO MATIZ. Нещодавно компанія була внесена в реєстр Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг для здійснення операцій фінансового лізингу і вже активно розпочата діяльність по наданню нових та вживаних автомобілів у лізинг, а також послуг trad-in.

ТОВ «Адванс-Лізинг» створена в квітні 2009 року з метою надання послуг фінансового лізингу на ринку спеціальної та сільськогосподарської техніки. Основними постачальниками і партнерами є підприємства, які здійснюють продаж сільськогосподарської та спеціальної техніки. За словами керівництва компанії, основною з переваг «Адванс-Лізинг» є лояльний підхід до оцінки платоспроможності клієнта й швидкість прийняття рішення.

Асоціація Лізингу вітає нових членів, бажає їм успішної роботи на українському лізинговому ринку та сподівається на плідну співпрацю.