Український лізинговий фонд став фінансовим партнером всеукраїнської презентації Toyota Corolla.

26 липня 2013 року у всіх автосалонах офіційної дилерської мережі Toyota відбулася грандіозна презентація 11-го покоління Toyota Corolla, яка об’єднала прихильників цієї марки і поціновувачів автоновинок по всій Україні. Нова Corolla являє собою еволюцію стилю Toyota – сучасніший дизайн, збільшений простір і комфорт, практичність і зручність в експлуатації, покращена динаміка водіння й удосконалені засоби безпеки.
 
ТОВ «Український лізинговий фонд» виступив офіційним партнером заходів відразу в 11 містах України: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Кіровоград, Полтава, Рівне, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів.
У рамках заходів співробітники Українського лізингового фонду презентували вигідні умови фінансування автомобілів Toyota: ставка річна від 0%, аванс від 20%, строк фінансування до 5 років. Клієнти також можуть скористатися програмою Експрес, яка дозволяє отримати фінансування, надавши всього 3 документи. Дані умови поширюються на весь модельний ряд Toyota.
Під час проведення презентацій гості активно спілкувалися з представниками Українського лізингового фонду, а також отримали комерційні пропозиції відповідно до їх індивідуальних запитів.
Більш детальну інформацію можна отримати у представників Українського лізингового фонду у Вашому місті.

Довідкова інформація
ТОВ «Український лізинговий фонд» працює на ринку лізингових послуг України з 2011 року і надає послуги фінансового і оперативного лізингу, сервісу та управління автопарком по всій території України. Компанія займає провідне місце серед лізингових компаній України (за даними асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»). Український лізинговий фонд є афілійованою компанією ВАТ «ВЕБ-Лізинг» – лізингової компанії № 1 в Росії і Східній Європі за обсягом лізингового портфеля і обсягом нового бізнесу (за даними ренкінгового агентства «Експерт РА» за 2009-2012 рр. і рейтингу асоціації європейських лізингових компаній LEASEUROPE за 2012 рік).