Компанія VAB Лізинг була нагороджена грамотою за активність в популяризації лізингу, як фінансової послуги в Україні!

13 лютого 2013 року на загальних зборах членів Асоціації «Українське Об’єднання Лізингодавців» Компанію VAB Лізинг відзначили найкращою в сфері популяризації послуги лізингу в Україні.

У 2012 році Компанія VAB Лізинг активно брала участь в конференціях та семінарах, присвячених питанням популяризації послуги лізингу в Україні. Працювала із засобами масової інформації, випускаючи прес-релізи, надаючи інтерв’ю, коментарі експертів для преси і новинних стрічок про соціальну та лізингову діяльність. Всі заходи Компанії були спрямовані на підвищення рівня інформованості населення та юридичних осіб про численні переваги послуги лізингу на фінансовому ринку України.

Протягом 2012 команда VAB Лізинг успішно запустила нову програму з автовиробником CITROЁN LEASING, роблячи послугу лізингу для населення ще доступнішою. На сьогодні Renault Leasing, Citroёn Leasing, ГАЗ Finance – це програми з автовиробниками, що вже зарекомендували себе на ринку і активно працюють, ставки по яких стартують з 2,5% річних у гривні з можливістю придбання автомобіля в лізинг без довідки про доходи терміном до 7 років.
Успішно впроваджений пакет послуг «Сервіс кожному», показав Лізингоодержувачам очевидні переваги лізингу перед іншими фінансовими послугами. Компанія повністю бере на себе контроль над проведенням регламентного ТО, доцільності ремонтних робіт, пріоритетний запис на СТО, контроль якості виконуваних робіт, врегулювання складних і спірних питань з гарантійних випадків, врегулювання страхових випадків.

VAB Лізинг провела ряд акцій для Лізингоодержувачів, нагородивши їх приємними сюрпризами: вручили сертифікат на безкоштовний шиномонтаж до 23 лютого, подарували 7% знижки на сервісне обслуговування до Дня Автомобіліста, надали сертифікат на відпочинок в Карпатах до Нового Року та ін.

«Ми раді і пишаємось тим, що отримали таку нагороду, – говорить Людмила Золотарьова. – Це ще раз підтверджує правильність обраної нами стратегії в області популяризації послуги лізингу в Україні та значимість на ринку фінансових послуг. Команда VAB Лізинг не зупиниться на досягнутому, завжди буде виділяти час і інші ресурси для підвищення рівня і якості інформованості населення та підприємств про послугу лізингу, в т.ч. шляхом проведення нових акцій і розробки нових лізингових продуктів і спільних програм з автодилерами»

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.