Новий бренд Payless вийшов на український ринок прокату автомобілів

В липні 2016 року підприємство з іноземними інвестиціями ВІП-Рент, відоме в Україні під торговою маркою Avis, яке входить в міжнародну корпорацію Avis Budget Group, виводить на український ринок новий автопрокатний бренд Payless. 
Payless заснований в 1971 році в місті Спокан Вашингтон і сьогодні є шостим серед найбільших компаній з прокату автомобілів у Північній Америці. Поява цього бренду в Україні є логічним продовженням глобальної стратегії Avis Budget Group із розширення покриття Payless в Європі. Разом з тим, розвиток культури оренди автомобілів в Україні демонструє потребу ринку в демократичному бренді, вузько орієнтованому на місцеве населення та іноземців, які відвідують Україну як туристи. 
На відміну від Avis, який є преміальним брендом і в Україні та орієнтований в основному на лояльних до бренду клієнтів, які орендують автівки для відпочинку, а також на корпоративного клієнта, бізнес модель Payless є більш гнучкою на нових нішах ринку.
За словами генерального директора ПІІ ВІП-Рент Хайма Капельнікова, компанія Payless запропонує гнучкі стартові тарифи, аби клієнти змогли оцінити послугу в повній мірі виходячи з власних потреб та вподобань.  
«Для Payless сформований абсолютно новий парк. Ми стартуємо з флоту в 52 нових автомобілі європейський, японських та корейських марок. Географія покриття Payless поки буде такою ж як в Avis Україна, тобто, є міста мільйонники та аеропортові локації. Однак, за рік в наших планах відкриття кількох прокатних станцій в нових містах», – повідомив пан Капельніков.
Компанія з прокату автомобілів Payless заснована в 1971 році в місті Спокан Вашингтон. Сьогодні надає послуги в більш ніж 120 локаціях у США, Канаді, Європі та Південній Америці. Payless є дочірньою компанією Avis Budget Group, Inc. провідного світового  постачальника послуг з оренди автомобілів. Payless Україна нараховує 6 локацій в Києві, Борисполі, Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі. Парк компанії нараховує 52 автомобілі європейських, корейських та японських марок.