Porsche Finance Group увійшла до п’ятірки лідерів з надання послуг автокредитування

За даними інформаційно-аналітичної групи «Автоконсалтинг», протягом перших восьми місяців 2012 року в Україні було продано понад 150 тисяч автомобілів. При цьому, кредити на придбання автомобілів продовжують користуватися попитом серед споживачів. Згідно з оцінкою Porsche Finance Group, з січня по серпень 2012 року кожен п’ятий автомобіль було придбано в кредит. У п’ятірку лідерів з автокредитування увійшов підрозділ Porsche Finance Group – компанія «Порше Мобіліті», з часткою ринку більш ніж 8%. «Порше Мобіліті» стала на один щабель з провідними гравцями ринку, зумівши потіснити відомі банки, які мають багаторічний досвід у автомобільному кредитуванні та пропонують кредити на різноманітні марки автомобілів.

Так, протягом січня-серпня 2012 року в Україні в кредит було продано майже 30 тисяч автомобілів, з них близько 2,5 тисячі – автомобілі марок Volkswagen, Audi та Porsche, які було придбано у офіційних дилерів за допомогою кредитування від компанії «Порше Мобіліті».

В цілому, за цей період було продано майже 13 тисяч автомобілів Volkswagen та Audi, що становить приблизно 8,5% від загальної кількості автомобілів, проданих в Україні. Майже кожен четвертий автомобіль вищезазначених марок було придбано з фінансуванням Porsche Finance Group за допомогою кредитних та лізингових договорів.

За словами Голови правління Porsche Finance Group пана Йозефа Графа, отримані результати свідчать про те, що Porsche Finance Group має сильні позиції не тільки в сегменті надання лізингових послуг, але й в сегменті автокредитування: «Кредити на придбання автомобілів продовжують бути популярними серед українців. Те, що наш підрозділ з кредитування «Порше Мобіліті» увійшов до п’ятірки лідерів ринку, доводить, що покупці оцінили наші переваги та довіряють нам у цьому важливому питанні».

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.