НАВІГАТОР: юридичні і податкові послуги

НАВІГАТОР є динамічною та незалежною юридичною фірмою, профіль якої юридичне супроводження господарської діяльності клієнтів. Ми надаємо юридичні послуги в сферах податкового, цивільного, господарського, корпоративного, трудового права, нерухомості, права інтелектуальної власності, здійснюємо представництво сторін у судових та інших спорах, виконавчому провадженні, тощо.

Клієнти НАВІГАТОР здійснюють свою діяльність у різних сферах, включаючи сільське господарство, автомобілебудування, промисловість, електронна комерція, ІТ та телекомунікації, паливо та енергетика, банки та фінансові послуги, природні ресурси, FMCG, будівництво та нерухомість.

У НАВІГАТОР налагоджена співпраця із юридичними фірмами із Польщі, Швеції, Литви, Англії, Кіпру, Данії, США, Австрії, Німеччини, Франції, Нідерландів та інших країн, де цього вимагають інтереси клієнтів. За потреби, ми залучаємо аудиторські та бухгалтерські фірми для усебічного аналізу питання, що ми досліджуємо для клієнта.

НАВІГАТОР включений до міжнародного рейтингу Legal500 у категорії Господарське, Корпоративне право та M&A.

НАВІГАТОР має досвід супроводження проектів у сфері лізингових, кредитних та інших правовідносин, що передбачають залучення коштів, надання майна в заставу (іпотеку) або інші способи забезпечення виконання зобов’язань. Наш досвід включає консалтинг із питань податкового, цивільного / господарського, фінансового права, представництво інтересів у судових процесах із лізингоодержувачами, звернення стягнення на техніку/обладнання, що передані у лізинг, тощо.

КОНТАКТИ
www.navi.law
[email protected]
+38 067 729 98 96
Україна, Київ, 03035, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 45, 8 пов., оф. 803