Inscor Technologies


Компанія Inscor Technologies, використовує 17-річний досвід роботи та впроваджує революційні технології  світового лідера в сегменті страхової телематики у більш ніж 20 країнах.

Компанія пропонує низку значних переваг як для страхових компаній, так і для водіїв.

Зокрема, дисципліновані і вправні водії можуть розраховувати на привабливі тарифи, оперативну допомогу в разі ДТП, скорочення терміну врегулювання збитків, підвищення безпеки і скорочення витрат на обслуговування транспортного засобу.

Водночас перевагами для страхових компаній стануть: залучення нових клієнтів, очищення «токсичного портфеля», зниження ризику шахрайства та високий відсоток пролонгації моторних видів страхування.

Команда експертів високого рівня в галузі страхування й управління безпекою корпоративних автопарків фахово вирішує завдання, які постають у роботі страхових і лізингових компаній, автодилерів і корпоративних автопарків.

Багаторічний досвід компанії, набутий у різних країнах, допомагає ефективно адаптувати рішення під потребу клієнта, враховуючи його бізнес-процеси.

Компанія Inscor розвиває на ринку технології розумного автострахування від світового лідера у галузі страхової телематики.

Inscor Technologies — компанія-розробник ІТ-рішень на базі телематики для страхових, лізингових компаній, корпоративних парків і автодилерів.

Inscor пропонує компаніям з автопарком сервіси від світового лідера: запобігання поломкам і ремонту автомобілів, корекцію манери водіння, допомогу в разі ДТП, реконструкцію аварій.

Система скорингу водіїв ґрунтується на 300 млрд проаналізованих кілометрів у 20 країнах світу.

Рішення складається з хмарної частини на серверах і мініатюрного обладнання, яке встановлюється на автомобіль і вивчає стиль водіння водія та його потенційні ризики потрапити в ДТП зі своєї вини.

Контактна інформація:
https://inscor.com.ua
https://www.facebook.com/inscor

[email protected]
+380 67 917 6968