Об`єднуємо зусилля у боротьбі з пандемією: Avis Україна надала фургон Червоному Хресту України

Член Асоціації «Українське об`єднання лізингодавців», компанія з прокату та лізингу автомобілів Avis Україна долучилась до лав Друзів Червоного Хреста України, щоб надавати допомогу в подоланні наслідків надзвичайних ситуацій та підтримувати медичні установи й медперсонал, які щодня продовжують боротися з пандемією COVID-19 на території України. Компанія надала Товариству Червоного Хреста України фургон Renault Dokker у користування на два роки, з можливістю продовженням його експлуатації.

Також, Avis Україна забезпечує безоплатне сервісне обслуговування автомобіля, що передбачає регулярне страхування авто, водія і пасажирів, проведення всіх планових ТО, сезонну заміну та зберігання шин і цілодобове надання технічної допомоги в дорозі завдяки гарячій лінії.

«Для Avis Україна за честь стати транспортними партнерами Товариства Червоного  Хреста України. Ми з великою  повагою ставимося до діяльності цієї організації і розуміємо важливість місії, яку виконує в Україні найбільша гуманітарна мережа у світі. Особливо зараз, коли одужання багатьох людей від коронавірусної інфекції  може залежати, в тому числі, від того, наскільки швидко і мобільно відреагують ті, хто можуть допомогти. Я радий, що через Товариство Червоного Хреста України наша компанія також може бути там, де найбільше потрібна наша транспортна допомога. Сподіваюсь, що автомобіль, який ми передаємо, допоможе більш мобільно і ефективно виконувати гуманітарну місію організації і бути ще швидше там, де люди чекають на допомогу», – зазначив Хайм Капельніков, Директор Avis Україна. 

Асоціація дякує Avis Україна за допомогу громадянам України та закликає всіх небайдужих також долучатися до боротьби з пандемією, адже лише об`єднавши зусилля, ми зможемо зробити наше населення здоровішим, а життя – безпечнішим.