Нацбанк запрошує небанківський фінансовий ринок до обговорення Положення про перевірки


Шановні колеги,

У зв’язку з введенням в дію Закону про СПЛІТ Національним банком розроблено проєкт нового Положення про організацію, проведення та оформлення результатів інспекційних перевірок небанківських фінансових установ.

Зі сторони Національного банку запрошуємо Вас взяти участь у презентації проєкту Положення, що відбудеться у вівторок, 28 липня, з 10:00 до 12:00 в онлайн режимі.

На зустрічі працівники Національного банку представлять основні нововведення та підходи, які передбачається запровадити у новому Положенні. Участь ЗМІ на зустрічі не передбачена.

Після завершення громадського обговорення Національний банк планує провести ще одну зустріч з учасниками ринку (орієнтовно у другій половині серпня-першій половині вересня) для обговорення пропозицій та зауважень, висловлених ринком під час громадського обговорення.

Національний банк відкритий до спілкування та запрошує  усіх зацікавлених учасників небанківського фінансового ринку долучитися до обговорення викладених підходів до регулювання задля спільного визначення найкращих шляхів впорядкування діяльності учасників фінансового ринку.

Із проєктом Положення та інформацією про початок громадського обговорення можна ознайомитись на сторінках офіційного Інтернет-представництва Національного банку України за посиланням:

Обговорення планується провести у формі онлайн-конференції Zoom за посиланням:

Ідентифікатор конференції: 861 3322 5758
Код доступа: 751941

Враховуючи, що Zoom має обмеження в підключенні (не більше 500 осіб одночасно), а також прогнозну високу зацікавленість серед учасників ринку небанківських фінансових послуг,  пропонуємо нашим колегам, які не є безпосередніми учасниками зустрічі, скористатись можливістю перегляду онлайн-трансляції

Онлайн-трансляція зустрічі забезпечується за посиланням:

Дякуємо за співпрацю і очікуємо продуктивного обговорення!