ДЕНЬ ЛІЗИНГУ У ВІННИЦІ : Презентація та Ярмарок “Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями” ( 04.11.2019 р.)

Асоціація “Українське об’єднання лізингодавців” у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Вінницької області запрошують Вас взяти участь у Презентації-Ярмарку “Фінансування малого та середнього бізнесу лізинговими компаніями”.

Учасники заходу зможуть  отримати інформацію від провідних експертів ринку:

  • Що таке лізинг, його особливості та переваги  для МСБ перед іншими способами фінансування
  • Різновиди лізингу та специфіка умов для різного обладнання та техніки 
  • Лізинг для комунальних підприємств та ОТГ
  • Переваги та можливості отримання страхових послуг у лізингу

Чому це буде корисно:

  • Доповідачі представляють провідні компанії України та Асоціацію  лізингодавців”, яка репрезентує 80% українського лізингового портфелю. Вони, зокрема, розкажуть в чому переваги лізингу перед кредитом та чому цей інструмент популярний у всьому світі.
  • Ярмарка у Вінниці є продовженням загальноукраїнської активності Асоціації по інформуванню компаній та приватних осіб про переваги лізингу
  • Теорія буде підкріплена практикою – на Ярмарку будуть присутні фахівці, які розкажуть про конкретні продукти та дадуть відповідь на конкретні потреби представників бізнесу, зроблять розрахунки та нададуть промо-матеріали
  • У заході прийме участь загалом 10 найвідоміших лізингодавців України

Просимо зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/LeDcV6q

Довідкова інформація:

Про Асоціацію «Українське об’єднання лізингодавців» (УОЛ):

 Створена в 2005 році як добровільний союз  професійних учасників ринку лізингу, який об’єднує провідні компанії галузі на засадах партнерства, відкритості, прозорості та створення сприятливих умов для клієнта-лізингоотримувача. Профоб”єднання  є неприбутковою організацією згідно з чинним законодавством України. Асоціація  активно працює над виконанням статутних завдань,  спрямовує зусилля на примноження свого потенціалу, а її місією являється побудова цивілізованого, прозорого, європейського ринку лізингу в Україні. 

З метою розвитку міжнародних зв’язків  УОЛ вступила 2005 року до  Федерації  LEASEUROPE ( до якої входять 47 національних Асоціацій європейських країн – 92% європейського лізингового ринку). Асоціація ґрунтується на засадах відкритого членства – повного для професійних учасників ринку та асоційованого для  нелізингових компаній. Вищим органом управління  є загальні збори, а в період між ними управління справами покладено на Раду директорів Асоціації. Компанії, що входять до УОЛ репрезентують понад 80% загальноукраїнського лізингового портфеля.
Сторінка у Facebook  www.facebook.com/leasingUkraine 

Про Агенцію регіонального  розвитку  Вінницької області (АРР Вінницької області)

Місія Агенції: сприяти розвитку Вінниччини з рахунок інвестицій та інших ресурсів, а також здійснення заходів з покращення бізнес-середовища та іміджу області. Агенція, як комунікативний майданчик, забезпечує узагальнення колективного інтересу до розвитку певної території , налагоджує чіткі зв’язки з місцевими чи регіональними органами влади, зокрема у питаннях розвитку малого та середнього підприємництва, регіонального розвитку, залучення інвестицій. Додаткову інформацію про роботу Агенції можна отримати за адресою: http://ardvin.org.ua,  Сторінка у Facebook  https://www.facebook.com/agenciia.vinnytsia/