Porsche Finance Group Ukraine у співпраці з Товариством Червоного Хреста України передали дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» палатні монітори пацієнта

30 липня 2019 року Porsche Finance Group Ukraine у партнерстві з Товариством Червоного Хреста України офіційно передали Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» три нові палатні монітори пацієнта. Кожен монітор дозволяє безперервно контролювати основні параметри життєдіяльності маленьких пацієнтів лікарні.

Разом з моніторами лікарні передано додаткові датчики та манжети, таким чином, монітори є універсальними і можуть використовуватись як для новонароджених, так і для дітей старшого віку.

Загальна вартість обладнання склала близько 120 000 грн.

Головний лікар «ОХМАТДИТ» Ірина Садов’як та заступник головного лікаря Юрій Довбня висловили подяку Porsche Finance Group Ukraine від імені дітей, батьків та лікарів за допомогу і підтримку, яку компанія вже вкотре надає «ОХМАТДИТ». Минулого року Porsche Finance Group Ukraine передали дитячій лікарні акумуляторні батареї для дизель-генератора, який забезпечує роботу центру лікування дітей з недостатністю нирок, а також операційне та реанімаційні відділення.

Учасники також подякували Товариству Червоного Хреста України в особі генерального директора Лілії Білоус за чималі зусилля, докладені до пошуку проекту і його якісної технічної підтримки.

«Вкрай важливо, щоб українські лікарні мали спроможність забезпечити сучасне та професійне лікування дітей будь-якого віку. Ми раді, що співпрацюємо з Товариством Червоного Хреста України як з надійним та прозорим партнером, і можемо бути впевнені у підтримці саме тих проектів, які дійсно потребують допомоги» – коментує пан Йоахім Арер.