Українське Об’єднання Лізингодавців та Український Логістичний Альянс підписали Угоду про співробітництво

Лізинг – один з найдієвіших фінансових інструментів для оновлення основних засобів. Тож ринок залізничних перевезень надзвичайно зацікавлений в його використанні  для оновлення рухомого складу, чому вже є немало успішних прикладів. І Логістичний Альянс, як виразник інтересів індустрії, готовий сприяти розвитку ринку лізингу, що демонструє  зростання впродовж чотирьох останніх років, задля якнайшвидшої модернізації вагонів та тяги. З цією метою 10 жовтня 2019 р. між асоціаціями було підписано «Угоду про співробтіництво».

Документ про співпрацю передбачає популяризацію лізингу серед учасників українського ринку логістичних послуг, залучення провідних фахівців сторін у якості консультантів, спільне проведення спеціалізованих заходів, обмін інформацією та статистикою.

Підписантами виступили Марина Масіч, генеральний директор Асоціації «Українське Об’єднання Лізингодавців», та Андрій Гатаулін, генеральний директор Асоціації «Український Логістичний Альянс».

Марина Масіч, генеральний директор Асоціації “Українське Об’єднання Лізингодавців”

Довідка:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» – створена в 2005 році як добровільне об’єднання професійних учасників ринку лізингу. Головною метою Асоціації є «сприяння розвитку відкритого і рівнодоступного ринку оперативного і фінансового лізингу в Україні шляхом координації діяльності підприємств, що об’єдналися для захисту спільних інтересів». В той же час проголошено, що об’єднання не слугуватиме досягненню будь-яких угод між її членами щодо розподілу лізингового ринку. Асоціація входить до складу конфедерації LEASEUROPE зі штаб-квартирою у Брюселі, що об’єднує Асоціації 33 європейських країн. До складу Асоціації входять учасники, які генерують понад 80% українського лізингового портфелю.

Асоціація «Український Логістичний Альянс» була організована в 2005 р. українськими логістичними компаніями для розвитку логістичного середовища,що ґрунтується на принципах чесної конкуренції. Об’єднання зусиль різних логістичних організацій та підприємств дозволяє досягнути найбільш ефективних результатів в діяльності Асоціації.

Андрій Гатаулін, генеральний директор Асоціації «Український Логістичний Альянс»
Угода про співробітництво між асоціаціями