Запрошуємо на тренінг: «Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта» у Вінниці!

Дата проведення: 06 березня 2018 року

Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна, 68, Вінницька торгово-промислова палата.

Початок: 10:00. Тривалість: 3-4 години.

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) спільно з Проектом USAID “Трансформація фінансового сектору” (USAID FST) проводить тренінг для представників малого та середнього бізнесу:
«Лізинг: особливості послуги та переваги для клієнта».

Даний тренінг з лізингу буде зосереджений саме на практичних інструментах та прикладах залучення коштів для розвитку бізнесу малих та середніх підприємств, а тому буде корисним тим, кого цікавить наступне:

 •             Як оптимізувати грошові потоки та отримати обладнання для збільшення прибутку?

•             Як отримати податковий кредит на 100% вартості при сплаті лише авансу?

•             Що є вигідною альтернативою банківському кредиту?

•             Новий інструмент фінансування, яким користуються 43% малого та середнього бізнесу в Європейському Союзі.

•             Як отримати обладнання та мати привабливий баланс для банків?

 

Тренінг проводиться консультантом Проекту USAID “Трансформація фінансового сектору” Оленою Сухенко, яка має багаторічний досвід консалтингу в сфері фінансів, оцінки ризиків, кредитування та лізингу.

Запрошуємо усіх зацікавлених журналістів, редакторів ЗМІ та блогерів до висвітлення даної події!

Якщо ви бажаєте взяти участь у тренінгу – просимо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/bGi4kn

Участь буде підтверджено кожному учаснику особисто!

 В разі виникнення запитань просимо Вас звертатись до: Василя Павлишинця, менеджера ВГО «НАСДСУ»:

097 937 88 66; [email protected]

 Про НАСДСУ

Метою діяльності Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України є сприяння покращенню добробуту сільського населення та розвитку сільської місцевості через підвищення рівня знань і вдосконалення практичних навичок сільського населення та сільськогосподарських товаровиробників, задоволення та захист соціальних, економічних, фахових та інших спільних інтересів членів Асоціації.

Додаткову інформацію про роботу Асоціації можна отримати за адресою: http://www.dorada.org.ua/ e-mail: [email protected]

Про Проект «Трансформація фінансового сектору в Україні»

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу різним країнам світу протягом 50 років. В Україні допомога з боку USAID зосереджується на трьох напрямках:
охорона здоров’я та соціальний перехід, економічне зростання, демократія та врядування. Починаючи з 1992 року, USAID надало технічної та гуманітарної допомоги Україні на суму 1,8 млрд. доларів США.
 

За додатковою інформацією щодо програм USAID в Україні просимо звертатися до Управління зв’язків з громадськістю та комунікацій USAID за телефоном: +38(044) 521-5753 або завітати на наш веб-сайт: http://ukraine.usaid.gov/

Мета Проекту «Трансформація фінансового сектору» (жовтень 2016 року – грудень 2020 року) – допомогти перетворити фінансовий сектор України на прозору, справедливу та диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства всіх розмірів та слугує потребам людей.

Проект підтримує реформування фінансового сектору в Україні та надає допомогу за такими напрямами: підвищення довіри до банківського сектору; розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі; розширення застосування електронних фінансів; реформування пенсійної системи; а також інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для збільшення їхнього залучення до фінансових ринків.

За додатковою інформацією щодо Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» та його діяльності, просимо звертатися до Групи Проекту з комунікацій та зв’язків з громадськістю за телефоном: +38 0442370210
Сторінка Проекту в Facebook https://www.facebook.com/FSTProject/