«Кредобанк» підписав угоду з однією з провідних агрофірм Харківщини

«Кредобанк» підписав угоду про надання кредиту на 50 мільйонів гривень торговому будинку «Новаагро».

ТД «Новаагро» входить до одноіменної групи компаній  – однієї з провідних фірм агросектора Харківщини. Надані в рамках кредиту ресурси підуть на поповнення обігових коштів компанії.
«З боку ПАТ «Кредобанк» ми отримали надійного партнера з бездоганною репутацією, який входить до найбільших банків України з іноземними інвестиціями. Підписаний договір з «Кредобанком» дозволить збільшити наявний кредитний портфель та стане додатковою гарантією у відносинах з партнерами», – наголошує Максим Пилипенко, директор торгового будинку «Новаагро».

Підписання кредитної угоди з компанією «Новаагро» дало старт новому сезону фінансування агропідприємств у банку. «Співпраця з агробізнесом є стратегічним напрямком для «Кредобанку». Цього маркетингового року ми плануємо профінансувати потреби аграріїв більш ніж на 1,5 мільярда гривень у вигляді кредитів на інвестиційні цілі, на поповнення обігових коштів та фінансовий лізинг агротехніки. Ми вітаємо підписання кредитної угоди з харківською компанією «Новаагро» та сподіваємось на розширення нашої співпраці в майбутньому», – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ ПАТ «Кредобанк» Євген Заіграєв.

Робота з підприємствами агросектору є одним з ключових пріоритетів «Кредобанку». Банк пропонує агроклієнтам як кредити на поповнення обігових коштів у гривні та іноземній валюті, так і інвестиційні кредити на придбання обладнання та сільськогосподарської техніки, а також авалювання векселів та фінансовий лізинг. «Кредобанк» розвиває програми співпраці з провідними світовими виробниками сільськогосподарської техніки для забезпечення пільгового цільового фінансування й лізингу сільгосптехніки для аграріїв.

На фото: «Великобурлуцький елеватор» який входить до складу АПК “Новаагро”.
Використано зображення з сайту https://elevatorist.com.