18 грудня Асоціація провела семінар-практикум для лізингодавців

18 грудня 2018 року Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців»  (УОЛ) провела семінар-практикум на тему: «Актуальні питання бухгалтерського обліку, фінансової звітності, оподаткування та аудиту лізингодавців. Законодавчі новації».

Подія викликала жвавий інтерес серед компаній лізингодавців. 27 учасників семінару-практику представляли 19 компаній (10 учасників Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців України» та 9 компаній, які не є членами Асоціації).

Ключовим спікером семінару була Директор з аудиту міжнародній компанії  AF “PKF Ukraine” LLC, відомий в Україні експерт Тетяна Пашина.  Тематику Законодавчі новації в оподаткуванні та звітності в 2019 році розкрили колеги пані Пашиної  Дмитро Хуторний та Юлія Янів.
В секції запитань та відповідей до регулятора взяли участь представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг на чолі з Головним спеціалістом відділу законодавчого  регулювання діяльності фінансових компаній департаменту регулювання та нагляду за наданням фінансових послуг фінансовими компаніями Нацкомфінпослуг Лариса Клюс.