PFG Ukraine надала у користування Червоному Хресту автомобіль Volkswagen Caddy

Porsche Finance Group Ukraine передала у користування Товариству Червоного Хреста України автомобіль Volkswagen Caddy.

Транспортний засіб допоможе організації у втіленні численних гуманітарних програм і вирішенні суспільно важливих завдань.

Вже понад 6 років Porsche Finance Group Ukraine допомагає Товариству Червоного Хреста реалізовувати їхню місію – допомагати людям, які цього потребують. Компанія підтримує діяльність організації, зокрема надає допомогу з логістичним і транспортним забезпеченням. Відповідно до угоди, Porsche Finance Group Ukraine може кожні півроку змінювати наданий автомобіль на новий. Volkswagen Caddy став уже п’ятим транспортним засобом, який компанія передала Товариству Червоного Хреста.
«Представники Товариства Червоного Хреста України щиро вдячні нашому надійному партнерові за підтримку. Автомобілі, які Porsche Finance Group надає нам у користування, вже кілька років дають можливість нашому персоналу пересуватися по всій країні для втілення найважливіших проектів. Сьогодні завдяки співпраці з бізнесом ми можемо більше допомагати людям та діяти ефективніше», – сказав Іван Усіченко, Президент Товариства Червоного Хреста України.
Porsche Finance Group Ukraine також регулярно надає фінансову підтримку Товариству. Так, у листопаді 2016 року компанія передала хоспісу Святої Єлени в місті Коростень 137 тисяч гривень для забезпечення медико-соціальної допомоги онкологічно хворим.
«Допомога у вирішенні транспортних питань вкрай актуальна для потреб Товариства. Ми віримо, що новий автомобіль допоможе нашим партнерам щодня здійснювати свою місію – захищати життя і здоров’я людей. Ми переконані, що підтримка з боку бізнесу наразі є необхідною для діяльності гуманітарних організацій, тому прагнемо постійно допомагати нашим партнерам», – зазначив Андреас Целлер, директор Porsche Finance Group Ukraine.


 

Про Porsche Finance Group Ukraine

Компанія Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи. Воно має свої представництва в 20 країнах Європи, в Китаї та Колумбії.

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche та MAN як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group Ukraine пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником при видачі страхових полісів для покупців цих марок автомобілів.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Яни Качур:
[email protected], моб. (093) 430 51 71.