Компанія АЛД Автомотів/ТОВ «Перша лізингова компанія» більше не являється членом Асоціації лізингодавців України

Асоціація лізингодавців України, що єднає провідні лізингові компанії вітчизняного ринку,  інформує про зміни в своєму складі. Так, Радою директорів Асоціації затверджено вихід з лав професійного об’єднання компанії АЛД Автомотів/ТОВ «Перша лізингова компанія».
Передумовою до такого рішення стало суттєве неспівпадіння поглядів на морально-етичні засади ведення бізнесу зазначеної компанії з іншими учасниками організованого ринку. Усі пошуки компромісу, вживані Радою на початковому етапі, спричинили лише несподіваний вихід АЛД Автомотів з числа членів стратегічного органу об’єднання. Що унеможливило діалог на цьому рівні. Подальші зусилля Асоціації також, на жаль, не дали позитивного результату.
Таким чином керівництво компанії АЛД Автомотів продовжує залишатися на своїх позиціях, які є неприйнятними для об’єднання лізингодавців України, а відтак – залишається поза організованою спільнотою.
Тож Об’єднання лізингодавців просить в подальшому не асоціювати діяльність компанії АЛД Автомотів з учасниками лізингової індустрії України, представленими в Асоціації.
Довідка: Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» створена в 2005 році і є єдиним представником лізингової галузі в усіх органах державної влади та недержавного сектору. Являється дійсним членом Європейської Федерації Leaseurope, що єднає в своїх лавах професійні лізингові спільноти 33 країн. До складу Асоціації входять всі провідні лізингові компанії України, які генерують понад 80% лізингового портфелю держави. 
Прес-служба Асоціації
+38 044 529 46 90
+38 093 381 51 00
вул. Предславинська, 28