В Україні відбувся перший в історії фестиваль корпоративних автомобілів.

фото: Олександр Лобанов

Захід, який  законцептувала та провела компанія   Avis Україна на меті мав додати драйву автомобільному ринку України. Створюючи майданчик для спілкування власників корпоративних автобільних парків з різних галузей економіки та імпортерів/дилерів, організатор паралельно провів виставку 75 автомобілів,  дав прес-конференцію для ділових ЗМІ, провів тест-драйв та причастив усіх учасників ланчем. Свято справді вдалося. 
Асоціація лізингодавців України в особі директора Марини Масіч взяла участь у прес-конференції та поінформувала учасників про  роль та місце лізингу в розвитку реальних секторів економіки.  А також про проблеми, які ускладнюють йому життя  ( дискримінаційна податкова норма та активізація псевдолізингу). Крім того, доповідач нагадала присутнім про значні досягнення приймаючої сторони – компанії Авіс у 2015  році : почесне друге місце в рейтингу кращих компаній на ринку автолізингу.  Пані Масіч подякувала Генеральному директору Хайму Капельникову за організацію такого масштабного заходу  задля  активізації корпоративного сегменту.
Оригінальний захід дозоволив зустрітися  представникам 19 автомобільних марок з представниками понад 300 компаній з фармацевтичної, аграрної, банківської та інших галузей, зацікавлених в створенні чи оновленні корпоративних автомобільних парків. Ланкою, що їх між собою поєднувала була лізингова компанія  Avis Україна. Протягом усього дня учасники заходу мали нагоду  випробувати та підібрати авто,  а також узгодити чи запланувати угоди з закупівель.
Довідка:   ПІІ  Avis Україна надає послуги прокату та лізингу автомобілів з повним сервісом обслуговування для українських та міжнародних компаній. За час своєї діяльності  компанія збільшила свій автопарк з 12 до 2500 автомобілів.