Асоціація лізингодавців поповнює свої ряди

Асоціація лізингодавців України, що об”єднує провідних учасників ринку, поповнилася новим членом і партнером – юридичною компанією «КПД КОНСАЛТИНГ». 

Оскільки,  для імплементації кращої практки ведeння  та захисту цього бізнесу, велику роль відіграють фахівці з юриспруденції та консалтингу, то Асоціація радо привітала нових членів у своєму складі.

Для таких компаній, що розділяють цінності лізингодавців та сприяють вирішенню їхніх проблем, передбачено статус асоційованого членства. 


Крім того, з огляду на наявність спеціального досвіду саме в лізингових правовідносинах, «КПД КОНСАЛТИНГ»  став додатково ще й партнером Асоціації. Компанія також є юридичним радником провідних лізингодавців України, серед яких UniCredit Leasing, Porsche Finance Group та інші.

Партнерство планується реалізовувати у спільних семінарах та круглих столах, в різноманітних публічних заходах з популяризації, роз”яснення та захисту молодого фінансового інструменту. 
А також у боротьбі з шахраями, які прикриваючись формальними ознакми лізингової діяльності, реалізують злочинні схеми. 

«Ми вдячні Асоціації Лізингодавців України за можливість приєднатися до професійної спільноти та поділитися своїми знаннями та досвідом. Маємо впевненість, що спільні зусилля професіональних гравців ринку фінансових послуг України створять сприятливі умови для розвитку бізнесу в Україні» – відзначив керуючий партнер ЮК «КПД КОНСАЛТИНГ» Ігор Калітвенцев. 

Юридична компанія «КПД КОНСАЛТИНГ» була заснована в 2007 році та є незалежною українською повносервісною фірмою, що надає всі види юридичних послуг в корпоративному сегменті (судове врегулювання, M&A, корпоративна право, нерухомість, трудове право, податки і ін.). 


Прес-служба Асоціації лізингодавців України
044-529-46-90