Альфа-Банк Україна та Альфа-Лізинг пропонують потрійну вигоду на авто в лізинг

Альфа-Банк Україна в партнерстві з компанією Альфа-Лізинг пропонує своїм клієнтам – малому середньому бізнесу потрійну вигоду: знижку до 5% на легкові та комерційні автомобілі в лізинг, плюс 4% річних до ставки на поточний гривневий рахунок і від 2% тариф на страхову поліс КАСКО.
Тетяна Волошина, віце-президент, директор з малого та середнього бізнесу Альфа-Банку Україна коментує:
“У багатьох випадках лізинг авто є більш ефективним інструментом для малого і середнього бізнесу, ніж кредит на його покупку. Особливо, коли клієнту потрібна техніка тільки у тимчасове користування, або в разі, якщо йому не вистачає коштів на придбання авто. Альфа-Банк Україна як відповідальний партнер бізнесу розробив з Альфа-Лізинг партнерську програму і надає вигідні умови для нових і діючих клієнтів Альфа-Банку”.
Про вигідність укладення лізингового договору говорить Олег Куліба, директор компанії Альфа-Лізинг:
“Пізня осінь – найбільш оптимальний період для малого та середнього бізнесу, щоб оновити автопарк. Доступність лізингових програм зростає: вимоги до лізингоотримувачів спрощуються, авансовий платіж зменшується. З огляду на поточну економічну ситуацію і прогнози, в тому числі щодо темпів інфляції, девальвації, дефіциту бюджету (зниження акцизів на авто не очікується теж), вичікувати зниження цін не варто. В наступному році ціна техніки буде тільки зростати. У результаті лізинговий платіж може виявитися навіть меншим, ніж різниця в ціні тієї ж одиниці техніки, якщо підприємець відкладе покупку на півроку-рік. Крім того, до кінця року автодилери оновлюють свої склади, і в цей період слід очікувати максимальних знижок. Зараз найсприятливіший час для придбання авто в лізинг”.
Деталі про лізингові операції можна дізнатися за тел. 0800 50 70 44 або за посиланням.