Триває публічне обговорення Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020

Публічне обговорення проекту Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року викликало значний інтерес у експертному товаристві та серед профільних організацій, що підтверджує надходження значної кількості пропозицій для внесення до Програми.

Цільова команда реформ проаналізувала надіслані пропозиції та розробила з їх урахуванням другу версію Комплексної програми, яка доступна для ознайомлення за посиланням http://reforms.in.ua/index.php… та на сайті reforms.in.ua.

Нагадаємо, участь у публічному обговоренні взяли представники фінансового ринку, професійних асоціацій, експерти, а також широка громадськість шляхом проведення публічних сесій та внесення пропозицій через сайт reforms.in.ua.

Комплексна програма розвитку фінансового ринку України до 2020 року має на меті забезпечення умов ефективного функціонування та розвитку фінансового ринку на основі розбудови повноцінного ринкового конкурентного середовища згідно із стандартами Європейського Союзу.

Затвердження Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 року планується на засіданні Національної ради реформ.

http://nfp.gov.ua/news/977.html