VAB Лізинг приєдналась до соціальної мережі Facebook

VAB Лізинг приєдналась до соціальної мережі Facebook 

Підтримуючи імідж соціально-активної компанії, VAB Лізинг приєдналася до соціальної мережі Facebook.
«Розуміючи, що соціальні мережі дають виняткову можливість для безперервної і неформальної комунікації з Клієнтами – було прийнято рішення про створення сторінки VAB Лізинг у Facebook. Тут ми ділимося з аудиторією не тільки різними новинами, прес-релізами, акціями з життя VAB Лізинг, а й плануємо проводити ряд конкурсів для Клієнтів VAB Лізинг у Facebook» – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.
Поповнити список друзів VAB Лізинг можна, перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/vableasing.
Перші три учасники, які відправлять свої заявки, отримують м’які іграшки знаменитого VAB Man у подарунок! А серед найактивніших учасників нашої сторінки 29 серпня буде розіграний автонабір, в який входить: аптечка, знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітка, рукавиці.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.