"Укразалізниця" планує продовжити співпрацю з "Прем'єр Лізингом"

На сьогодні всі переговори з компанією “Прем’єр Лізинг” припинені і знаходяться на перегляді.
Про це в інтерв’ю “ЕП” розповів перший заступник голови “Укрзалізниці” Максим Бланк.

За словами Бланка, всі переговори з компанією припинені і знаходяться на перегляді.
“Компанія в повітрі не розчинилася. Днями я отримав від них листа з пропозицією про подальшу співпрацю. Ми розглядаємо цю пропозицію хоча б тому, що у них дійсно є фінансові ресурси”, – сказав Бланк, відповідаючи на питання про негативні публікації пр “Прем’єр Лізинг”.

За його словами, якщо ці фінансові ресурси підтвердяться, то ми будемо шукати способи співпраці, уникаючи будь-яких корупційних проявів.

Говорячи про корупцію у відносинах “Прем’єр Лізингу” з “Укрзалізницею”, перший заступник голови зазначив, що не може підтвердити достовірність такої інформації.
“Від учасників ринку я знаю про заборгованість “Прем’єр Лізингу”перед приватними заводами, але підтвердити це, напевно, ніяким чином не зможу”, – сказав Бланк.

Нагадаємо, раніше, ряд ЗМІ повідомили, що за місцем реєстрації фірми вже немає, відвантаження рухомого складу припинені, а державні підприємства, які уклали договору фінансового лізингу не зможуть повернути свої гроші, так як “Прем’єр Лізинг” на сьогоднішній день фактично припинив господарську діяльність і очевидно, вже не відновить її.
ТОВ “Прем’єр Лізинг” зареєстровано в 2011 році.

Компанія спеціалізується на фінансовому лізингу у великих інфраструктурних проектах і володіє найбільшим портфелем лізингових угод в Україні.
На сьогоднішній день найбільшим замовником є ” Укрзалізниця” – в період 2012-2013 рр. подісан ряд договорів із структурними підрозділами “Укрзалізниці” на суму більше 25 млрд гривень на надання послуг фінансового лізингу.

Економічна правда