Структурні зміни в керівництві Porsche Finance Group



Навіть у непростий та бурхливий для автомобільного ринку період, що виник внаслідок останніх соціальних потрясінь у країні, Porsche Finance Group (PFG) рухається шляхом розвитку і запроваджує нові стандарти якості, оптимізуючи структуру управління. Розширення структури вищого керівництва PFG має на меті підвищення ефективності роботи, а також утримання провідних позицій на ринку за рівнем задоволення клієнтів.

З 1 лютого Porsche Finance Group переходить до нової моделі управління, створивши для цього посаду другого Генерального директора. Такий стандарт вищого керівництва вже підтримується у більшості дочірніх структур «Порше Банку» по всьому світу, і цього року впроваджується в українському представництві Porsche Finance Group. В рамках оптимізації структури управління на посаду другого Генерального директора призначено пані Олену Коренчук, яка працювала у витоків PFG й пройшла тут довгий професійний шлях.

До сфери відповідальності Олени Коренчук, окрім попередньо очолюваних нею фінансових відділів – бухгалтерії та контролінгу, – додаються юридичний відділ, сфера дотримання регулятивних вимог Compliance, питання фінансового моніторингу, проблемної клієнтської заборгованості, а також управління ризиками. Відділи, які напряму пов’язані з ринками збуту, а саме – відділ продажів, маркетинг, продажі корпоративним клієнтам та управління автопарками, відділи роботи з клієнтами та дилерами, а також відділ страхування й надалі залишатимуться у сфері відповідальності чинного Генерального директора Porsche Finance Group пана Йозефа Графа.               

«Завдяки структурним змінам у вищому керівництві Porsche Finance Group зможе приділити набагато більше уваги відповідним відділам та підрозділам і поступово реалізовуватиме ці переваги для подальшого підвищення рівня продуктивності та якості послуг. Розширюючи таким чином топ-менеджмент з покладеними на нього відповідальністю й обов’язками, Porsche Finance Group підготувала шлях постійного розвитку й успіху компанії в Україні. Ми плануємо не просто чекати зростання, а вважаємо себе двигуном і генератором імпульсів сфери фінансування», – говорить Йозеф Граф, Генеральний директор Porsche Finance Group.

«Такі нововведення у структурі вищого керівництва – важливий крок, – наголошує Олена Коренчук, Генеральний директор Porsche Finance Group. – Передусім він має на меті підвищення ефективності роботи кожного відділу, що забезпечить нам постійний і сталий розвиток, а також допоможе досягти нових цілей».

Porsche Finance Group готова до нових викликів у майбутньому і стає ще більш надійним і стабільним партнером для дилерів та клієнтів.

Інформація про компанію
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхова Агенція». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу й кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником у видачі страхових полісів для покупців зазначених марок автомобілів.