Porsche Finance Group розпочинає співпрацю з MAN Тruck and Bus Ukraine

Porsche Finance Group (PFG) розпочинає співпрацю з провідним міжнародним постачальником вантажних автомобілів і послуг у галузі автотранспорту – компанією MAN Тruck and Bus Ukraine. Офіційне підписання договору про співпрацю планується в червні 2014 року. У результаті стратегічного партнерства обидві компанії планують посилити свої позиції на галузевих ринках.

В асортименті компанії MAN Тruck and Bus Ukraine – не лише вантажні автомобілі, а й міські, міжміські та туристичні автобуси у повній комплектації. Крім того, MAN є виробником дизельних і газових двигунів як для транспортних засобів, що експлуатуються на дорогах, так і для інших (двигуни для поїздів, суден, сільськогосподарських тракторів і комбайнів, електрогенерації тощо). Також компанія пропонує своїм клієнтам широкий комплекс сервісних послуг, технічну підтримку й фінансування за допомогою Porsche Finance Group. Дилерська мережа MAN налічує 12 підприємств по всій Україні і постійно розширюється.

«До цього в Україні ми користувалися послугами кількох банківських структур. На жаль, умови фінансування були не надто привабливими для наших клієнтів, і це не призвело до значного збільшення кількості продажів. Ми сподіваємося, що завдяки стратегічному партнерству з Porsche Finance Group ситуація докорінно зміниться», – говорить Олександр Остапович, комерційний директор MAN Тruck and Bus Ukraine.

«Частка фінансування на ринку вантажних автомобілів дуже значна – близько 60%. Те, що у MAN з’явився серйозний фінансовий партнер в особі нашої компанії, дозволить імпортеру скласти серйозну конкуренцію іншим гравцям ринку за рахунок вигідних умов. Звичайно ж, це взаємовигідне партнерство: якщо раніше Porsche Finance Group фінансувала тільки легкові та комерційні автомобілі, то нині лінійка брендів значно розшириться за рахунок асортименту MAN, що відкриває для нас нові перспективні напрямки роботи. До того ж, компанія є частиною концерну Volkswagen, а це означає, що ми й надалі дотримуватимемося нашого основного принципу – фінансувати авто своєї групи», – підкреслив Йозеф Граф, директор Porsche Finance Group.

Довідка про Porsche Finance Group:
Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає наступні послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансовий, оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних з фінансуванням або за готівку.

Інформація про MAN Тruck and Bus Ukraine:
MAN Тruck and Bus Ukraine є 100%-во дочірньою структурою MAN Truck and BUS AG – найбільшого підприємства холдингу MAN SE, зі штаб-квартирою в Мюнхені. Заснована в 1758 році. Виробляє вантажні автомобілі марок MAN, автобуси MAN і Neoplan, а також двигуни та компоненти різного промислового призначення.