ОТП Лізинг і CNHi Capital запустили спільну програму з лізингу техніки Case IH

Компанія ОТП Лізинг і CNH Industrial Capital запустили спільну програму фінансування техніки Case IH на спеціальних умовах – від 1% річних.

Техніка Case IH доступна на нових вигідних умовах у офіційних дилерів Case IH по всій Україні:

• від 1% річних при фінансуванні з прив’язкою до курсу долара;

• авансовий внесок від 30%;

Завдяки спільній програмі клієнти можуть придбати у лізинг сільгосптехніку на строк від 1 до 5 років, з річною ставкою від 1% до 9% при валютному фінансуванні, оскільки лізинг – це зручний спосіб збільшити та оновити парк техніки при мінімальних первісних витратах. Також можливе фінансування в гривні і складання сезонного графіка платежів.

Спеціальні умови діють на широкий спектр моделей тракторів, комбайнів, причіпної техніки і жаток.

Компанія Case IH вже більше 170 років випускає продукцію для сільського господарства: величезний асортимент тракторів, комбайнів і прес-підбирачів, а також має всесвітню дилерську мережу висококласних фахівців.

Більш детальну інформацію про умови фінансування готовий надати відділ корпоративних продажів «ОТП Лізинг» за телефоном (044) 596-40-60. Для отримання детальної інформації про техніку звертайтеся до офіційних дилерів Case IH.

* – При валютному фінансуванні всі платежі здійснюються в гривнях з прив’язкою до курсу долара США. На певні моделі, не зазначені у переліку, діють стандартні умови фінансування: від 10,5% річних USD *, від 22% UAH, термін 1-5 років, авансовий внесок від 30%.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» є частиною європейської фінансової групи OTP Group. Компанія заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює з провідними міжнародними та вітчизняними виробниками с/г техніки та обладнання, спецтехніки, легкового та вантажного автотранспорту, надаючи послуги фінансового та оперативного лізингу. На сьогоднішній день ОТП Лізинг входить до трійки лідерів лізингового ринку України, володіючи портфелем понад 2,5 млрд. грн. ОТП Лізинг є лідером за розміром нового бізнесу в 2012-2013 рр. (Згідно даних Асоціації Лізингодавців України). Компанія володіє повним набором інструментів для оптимізації лізингового процесу: гнучкість і лояльність у прийнятті рішень, індивідуальний підхід, кваліфіковане обслуговування та консультаційна підтримка.

Справка про CNHi:
Case IH – це торгова марка компанії CNH Industrial NV, світового лідера з виробництва техніки. Її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) і Електронної фондової біржі Borsa Italiana (MI: CNHI) (Mercato Telematico Azionario of the Borsa Italiana). Ми робимо все для надання високоякісних послуг та поставки продуктивних рішень для досягнення ефективності, гідної 21-го століття.
CNH Industrial Capital є однією з найбільших кептивних організацій у сфері фінансування обладнання і техніки у світі. CNH Industrial Capital забезпечує фінансовими продуктами і послугами дилерів та клієнтів через різні дочірні компанії, спільні підприємства та програми вендорів по всій Північній Америці, Європі, в країнах Магрибу, Близького Сходу, Африки, Австралії та Бразилії.