Компанія VAB Лізинг прийняла участь у виставці АГРО 2014

VAB Лізинг спільно з Компанією АМАКО і офіційним дилером автомобілів Fiat, Компанією ІТАЛМОТОРС УКРАЇНА, взяла участь у найбільшій агропромисловій виставці СНД і Східної Європи, найважливішому загальнодержавному  заході  в  АПК  України  –  АГРО 2014.  
                
Всі гості виставки змогли ознайомитися з умовами лізингу автомобілів, сільськогосподарської техніки та техніки спеціального призначення від VAB Лізинг, та отримати консультацію у висококваліфікованих фахівців.


Окрім привабливості умов, гостями були відзначені й інші переваги послуги лізингу від VAB – сервісний пакет VAB Сервіс: безкоштовний евакуатор, безкоштовна технічна допомога на дорогах (екстрений запуск двигуна, заміна колеса на дорозі, підвезення палива тощо), 24-годинна лінія підтримки та інші послуги за бажанням Клієнта.

Найбільш вагомі переваги лізингу визначили для себе і юридичні особи:

•    Мінімальний аванс – тільки за вартість об’єкта лізингу: не потрібно виймати з обігу всю вартість.
•    Лізингоотримувач отримує податковий кредит на всю вартість об’єкта лізингу (економія 20% від вартості об’єкта лізингу).
•    Лізингоотримувач відображає у складі витрат – комісію лізингової компанії та амортизацію об’єкта лізингу на власному балансі (економія 19% від усієї вартості договору).

За підсумками виставки АГРО 2014, деякі гості вже на практиці встигли переконатися в тому, що лізинг – це просто і стали щасливими власниками новенької техніки:

1.    Вибрали авто, отримали розрахунок.
2.    Заповнили анкету, і подали документи.
3.    Отримали позитивне рішення.
4.    Підписали договір, і оплатили аванс.
5.    Стали щасливими власниками нового автомобіля!

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.