Вітаємо першого володаря автомобіля Renault за акційною програмою «Авто у лізинг за 1 день!»

4 листопада стартувала спеціальна акція від компанії «Рено Україна» «Авто в лізинг за 1 день!». За програмою «Renault Leasing».

Приємно відзначити, що вже з перших днів акція викликала великий інтерес з боку відвідувачів автосалонів Renault, які беруть участь в акції. І неспроста, адже в доповненні до вже діючих переваг програми Renault Leasing, таких як аванс від 20%, процентні ставки у гривні від 3,9%, термін лізингу до 7 років і можливість отримання автомобіля без фінансових документів, акційна пропозиція передбачає отримання автомобіля протягом 1 дня і приємний подарунок – комплект зимових шин і шиномонтаж!

 «Я вже давно замислювався про заміну мого старого автомобіля на новий і проводячи тест- драйв новенького Renault Logan дізнався про акцію. Комплект зимових шин і шиномонтаж в подарунок стали для мене вагомим аргументом, щоб зробити покупку зараз, адже тут я заощадив для себе істотну суму грошей», – говорить Олексій, перший покупець акційного автомобіля.

Приємно також відзначити, що Олексій увійшов до числа перших 20 Клієнтів, учасників іншої акції «Подвійна вигода з VAB!» і отримав сертифікат на безкоштовне отримання та безкоштовне обслуговування на протязі 2- х років преміум картки Gold Chip.

«На мій погляд, найвищим досягненням для компаній, які спеціалізуються на наданні послуг, є слова подяки Клієнтів! Так і програма «Renault Leasing» спрямована на надання максимального комфорту і зручності при найбільш вигідних умовах лізингу. Оплата авансу тільки за вартість автомобіля і одержання безпроцентної розстрочки за додатковими витратами на весь термін лізингу, прийняття рішення за 2 години, технічний асистанс і багато іншого робить програму «Renault Leasing» оптимальним рішенням для покупки нового автомобіля», – розповідає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг – лізингового партнера програми Renault Leasing.
Нагадаємо, що акція триватиме до 31 грудня 2013 року і у кожного є можливість стати щасливим власником новенького автомобіля Renault за 1 день і приємного цінного подарунка до нього – комплекту зимових шин та шиномонтажу!

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.