Програма «Страхування побутової техніки» – «ТЕХНОЗАХИСТ» від СК «Арсенал Страхування» стає дедалі більш затребуванішою послугою серед споживачів.

Етап впровадження альтернативних продажів, на якому був присутній елемент недовіри до нового продукту ринку, закінчився, а споживчий попит на послуги страхування побутової техніки постійно збільшується. Протиправні дії третіх осіб, короткі замикання, застаріла електропроводка, прорив систем водопостачання і навіть удар блискавки – від цього можна застрахувати придбану техніку. Саме СК «Арсенал Страхування» за цими ризиками за останні 5 місяців відшкодувала більше 140 тис. грн.

Виплати за страховими випадками в СК «Арсенал Страхування» здійснюються максимум протягом трьох днів при наявності повного пакету документів.

Серед виниклих страхових випадків хочеться відзначити і досить нестандартний – удар блискавки, внаслідок якого вийшов з ладу застрахований телевізор. За договором «ТЕХНОЗАХИСТ», за який клієнт вніс 160 грн., було відшкодовано повну вартість пошкодженої техніки в розмірі 4 тис. грн.. Виплата за страховим випадком була проведена в день отримання повного пакету документів.

«Програми страхування побутової техніки користуються популярністю і поширені в усьому світі. Але в нашій країні було досить важко зруйнувати сформований стереотип недовіри до страхових продуктів. Вчора я з упевненістю можу сказати, що страхування побутової стає дедалі більш затребуванішим для споживача. У кінцевому результаті, імідж компанії роблять деталі. Ми працюємо таким чином, щоб клієнти бачили в нашій СК підтримку і надійний тил в будь-яких ситуаціях» – зазначила Олена Суторміна, Директор департаменту альтернативних продажів.

Про компанію «Арсенал Страхування»:
Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається та відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування. Клієнтська база Компанії складає більше 1,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2012 р. склали більше 503 мільйонів гривень. Сьогодні Компанія входить у ТОП-10 найбільших страхових компаній України. Є членом МТСБУ, ЛСОУ та УОЛ.