Представники VAB Лізинг провели відкриту лекцію студентам Київського національного торговельно-економічного університету.

6 вересня 2013 року представники компанії VAB Лізинг на відкритій лекції Київського національного торговельно-економічного університету виступили перед студентами першого курсу професійного спрямування фінансове посередництво з презентацією: «Що таке лізинг?! Перспективи розвитку лізингу в Україні».
Київський національний торговельно-економічний університет – перший вищий навчальний заклад в Україні, котрий створив спеціальність «Лізингова діяльність» на базі кафедри «Банківська справа» і готує висококласних фахівців у даному напрямку.
З перших днів навчання студенти мали можливість вибрати перспективні напрямки для своєї професійної діяльності та працевлаштування в майбутньому. На відкритій лекції, яку проводили представники VAB Лізинг, студентам розповіли про кон’юнктуру ринку лізингових компаній в Україні, принципи роботи лізингових компаній на фінансовому ринку України, короткий огляд Законодавства України, що регулює ринок лізингу, а також про внутрішню структуру лізингової компанії на прикладі VAB Лізинг.
«Ми раді відзначити високий рівень підготовки до зустрічі і зацікавленість в отриманні нових знань студентів першого курсу Київського національного торговельно-економічного університету. У нас відбулася не просто лекція, а жвавий діалог. Студенти задавали питання, і розповідали про види лізингу та їх основні відмінності, цікавилися про переваги лізингу перед кредитуванням. Всіх цікавили перспективи розвитку лізингу в Україні і, звичайно ж, рівень заробітних плат в лізингових компаніях» – зазначає Володимир Нечаєв, директор з розвитку бізнесу VAB Лізинг.
«Наша команда прагне бути не тільки кращою у фінансових результатах, а й кращою в сфері популяризації послуги лізингу в Україні та активній соціальній позиції на ринку. Тому ми з радістю відгукнулися на пропозицію Київського національного торговельно-економічного університету, провести відкриту лекцію» – говорить Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.