CК «Арсенал Страхування» стала страховим партнером «Mitsubishi offroad fest» у Дніпропетровську

СК «Арсенал Страхування» взяла участь у «Mitsubishi offroad fest», що проводився 8 червня в Дніпропетровську. Організатором заходу стала компанія «Ніко-Дніпро» ? офіційний дилер Mitsubishi Motors у Дніпропетровській області. Метою «Mitsubishi offroad fest» було надати відвідувачам можливість оцінити на практиці всі найкращі якості позашляховиків Mitsubishi.

На території агрокомплексу «Агросоюз» відбувся позашляховий тест-драйв представників сімейства 4х4 «Mitsubishi offroad». Кожен присутній учасник зміг самостійно переконатися у високих ходових якостях, керованості і комфорті автомобілів Mitsubishi. Особливістю заходу стала спеціально підготовлена траса, яка раніше використовувалася для чемпіонів України та Європи з мотокросу, розсікати яку під час заходу стали ? компактний кросовер MitsubishiASX, новий Outlander третього покоління, справжній рамний позашляховик Pajero Sport і преміальний автомобіль-легенда Pagero Wagon.

СК «Арсенал Страхування» стала страховим партнером «Mitsubishi offroad fest». На території, де проводився захід, на стенді страхової компанії можна було проконсультуватися з усіх питань, що стосуються страхування авто, отримавши доступну та детальну інформацію від професійних агентів. Також, одному з присутніх, котрий придбав одну з моделей Mitsubishi під час «Mitsubishi offroad fest», було вручено сертифікат зі знижкою 20% від СК «Арсенал Страхування» на обов’язкове страхування автоцивільної відповідальності.

«СК «Арсенал Страхування» приємно бути частиною заходу такого рівня, як «Mitsubishi offroad fest». Ми пишаємося нашими партнерами та їх довірою до нас. Під час «Mitsubishi offroad fest» представники СК «Арсенал Страхування» максимально приділяли увагу всім присутнім на заході. Ми цінуємо кожен наш контакт, адже це, можливо, не тільки наш потенційний клієнт, а й думка про компанію, а отже безпосередньо її обличчя». – зазначив Сергій Доленко, директор Дніпропетровської дирекції СК «Арсенал Страхування».