VAB Лізинг підвела підсумки 1-го півріччя 2012 року

За підсумками першого півріччя, компанія VAB Лізинг підтвердила лідерські позиції на ринку лізингу України, в черговий раз увійшовши до ТОП-10 недержавних лізингових компаній.

Так, кількість договорів лізингу за 6 місяців 2012 року зросло на 24% в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. «Активна робота в рамках спільних ексклюзивних програм з автовиробниками дає позитивні результати, адже завдяки таким умовам лізинг став набагато доступнішим як корпоративному, так і роздрібному клієнту. Наприклад, авансовий платіж в рамках спеціальних умов складає всього 20%, при цьому клієнт отримує абсолютно безкоштовну розстрочку на оплату витрат по реєстрації, страхуванню, сервісному обслуговуванню та іншим супутнім витратам», – зазначає Генеральний директор VAB Лізинг, Людмила Золотарьова.

Першовідкривачами серед спільних програм стали програми від автодилерів, але дивлячись на позитивний вплив на обсяги продажів, й інші учасники ринку почали випускати на ринок свої програми. Наприклад, на ринку с/г техніки популярною є програма Лізинг АГРО, яка враховує всі особливості та потреби українського сільгоспвиробника. Розуміючи важливість мінімізації початкових витрат програма Лізинг АГРО передбачає аванси від 20%, а використання сезонних графіків враховує індивідуальність кожного аграрія.

Як відзначає експерт, підтвердженням доступності та вигідності умов таких лізингових програм для роздрібних клієнтів є сумарне збільшення на 60% укладених договорів лізингу з фізичними особами у звітному періоді. «Гарним доповненням, у рамках спільних програм з автовиробниками є програма «Швидкий лізинг», яка дозволяє отримати автомобіль без довідки про доходи. Рішення щодо можливості укладення договору буде відомо вже за 2 години!», – підсумовує Людмила Золотарьова.

VAB Лізинг зареєстрована в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.