Центральний офіс компанії VAB Лізинг переїхав в центр Києва

Компанія VAB Лізинг, яка знаходилась раніше за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 21 Г змінила фактичне місцерозташування Центрального офісу, щоб бути ближче до своїх Лізингоодержувачів.

З 05 листопада 2012 року Центральний офіс Компанії VAB Лізинг переїхав ближче до центру Києва и розташовується за адресою: м. Київ, вул. Щорса 7/9.

«Прагнення бути у всьому ближе до своїх Клієнтів відобразилось також і на місцерозташуванні нашого Центрального офісу. Тепер ми знаходимось в центрі міста з більш зручною транспортною розв’язкою. Також, в цьому ж приміщенні знаходиться і найближче відділення VAB Банка, що спрощує процедуру реалізації договорів лізингу, адже авансовий платіж можливо сплатити без коміссії у відділенні нашого Банку», – відмітила Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

Довідкова інформація

VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.