СК «НОВА» пролонгувала облігаторний договір перестрахування відповідальності перед третіми особами

Страхова компанія «НОВА» пролонгувала облігаторний договір перестрахування відповідальності перед третіми особами. Він покриває страхування таких видів відповідальності: цивільної, професійної, а також товаровиробника за якість продукції, роботодавця за шкоду, завдану життю, здоров’ю та/або майну співробітників при виконанні ними трудових обов’язків.

Програма укладена на пропорційній основі. Перестрахова ємність – 2000 000,00 дол. США на договір. Комбінований єдиний ліміт на одну подію за період дії договору становить 1 000 000,00 дол. США. Покриття діє протягом року на території України. Партнер із перестрахування – SCOR (Франція) – відомий перестраховик із міжнародним рейтингом фінансової стійкості інвестиційного рівня Standard & Poor’s («A +»).

Ця програма діє в компанії 4 роки. У процесі її пролонгації на 2012-2013 рр. СК «НОВА» зберегла найважливіші критерії перестрахового захисту: високі ліміти, широке покриття ризиків, ін. В цілому, інтереси клієнтів СК «НОВА» надійно захищені системою облігаторних і факультативних договорів перестрахування як на пропорційній, так і непропорційній основі..