СК «НОВА» надає нові бонуси в рамках дисконтної програми Американської торгової палати

У  рамках співробітництва з Американською Торговою Палатою страхова компанія «НОВА» надає в травні власникам картки Chamber Membership Card 25% знижки на туристичне страхування при поїздках за кордон. Для отримання знижки достатньо пред’явити картку Chamber Membership Card при укладенні договору в центрах продажів страхової компанії «НОВА».

Напередодні літніх відпусток ця пропозиція особливо актуально: багато хто з нас планують дати від’їздів заздалегідь, і можна суттєво заощадити, придбавши страховку завчасно. Цікавий цей бонус і для компаній – членів АТП, адже їх співробітники часто бувають у відрядженнях. Вони можуть оптимізувати витрати, оформивши річні поліси туристичного страхування в травні.

Для громадян, які вирушають за кордон, СК «НОВА» пропонує два типи полісів. Пакет послуг за полісом типу А покриває невідкладну допомогу: медичну, стоматологічну, транспортування і репатріацію Застрахованої. Поліс дає можливість застрахуватися від наслідків нещасного випадку. Поліс типу В, крім ризиків, що покриваються полісом А, включає відшкодування витрат на візит близького родича, евакуацію дітей та ін Особливо актуальна для компаній опція по заміщенню Застрахованої особи та її дострокового повернення, що необхідно в разі заміни захворілого у відрядженні співробітника.