СК «НОВА»: 100%-ний захист автомобіля за половину вартості полісу КАСКО

СК «НОВА» відзначає збільшення попиту страхувальників на програму КАСКО 50/50.

Уклавши страховий договір за половину вартості, власник застрахованого авто отримує повне страхове покриття (при цьому, страховий платіж розраховується без застосування підвищувального коефіцієнту). Таким чином, клієнт заощаджує 50% вартості полісу, якщо протягом дії договору не трапиться страховий випадок.

Якщо ж страхова подія відбулася, то для отримання страхового відшкодування автовласник доплачує другу частину платежу. Тобто страхувальник сам вирішує, заявляти про подію до страхової компанії чи відремонтувати автомобіль за свій рахунок. Останнє вигідно, якщо ремонт автомобіля буде коштувати менше розміру другої частини страхового платежу; в ДТП винен інший водій, і він розрахувався за пошкодження на місці чи у нього є поліс обов’язкового страхування від страховика з хорошою репутацією.

 

Програма діє в рамках комплексного продукту КАСКО, який не так давно оновила СК «НОВА». Завдяки широкому переліку умов страхування клієнти можуть включити в страхове покриття додаткові опції: «Страхування без врахування зносу», «Нульова франшиза по склу», «Без довідки від компетентних органів», «Ремонт на базі авторизованої СТО», ін.

Крім того, програма передбачає відсутність обмежень щодо місця та часу зберігання застрахованого авто, підтримку страхового асистансу по всій Україні. Скористатися КАСКО 50/50 можуть всі водії, без обмежень за стажем водіння. Найбільшою популярністю програма користується у досвідчених водіїв.