СГ «ТАС» отримала право на страхування відповідальності судновласників «Голуба карта»

Київ – 1 серпня 2012 р. – Страхова Група «ТАС» отримала право на здійснення страхування відповідальності судновласників за забруднення бункерним паливом. Морська адміністрація Ямайки на початку червня акредитувала СГ «ТАС» на право видавати страхові сертифікати «Голуба карта» (BLUE CARD) відповідно до умов Міжнародної конвенції про цивільну відповідальність за шкоду від забруднення бункерним паливом.

«Голуба карта» є обов’язковим видом страхування для усіх суден, які знаходяться у територіальних водах та у виключній морській (економічній) зоні країн-учасниць Бункерної конвенції. Станом на 30 червня 2012 року Бункерну конвенцію підписало 67 країн світу, враховуючи всі країни Середземноморського та Чорноморського басейну крім Алжиру, Лівану, Туреччини та України.

«Отримання «Голубої карти» – це дуже важливий крок для компанії, яка працює у сфері морського страхування, – говорить заступник Голови Правління Страхової Групи «ТАС» Ольга Максимчук. – Надбанням цієї акредитації ми ще раз показали, що СГ «ТАС» – це передова вітчизняна страхова компанія, яка впроваджує новітні продукти та передові технології задля комфорту найвибагливіших клієнтів».

 

Довідка: Страхова Група «ТАС», одна з найбільших страхових компаній України, заснована в 1998 році, є універсальною компанією, що пропонує клієнтам понад 80 видів страхових продуктів з різних видів добровільного та обов’язкового страхування.
• СГ «ТАС» має розгалужену регіональну мережу: 27 регіональних дирекцій і філій, 428 центрів продажів по всій території Україні, де працюють близько 1300 штатних фахівців і понад 2000 страхових агентів.

• За період січень-червень  2012 року компанія зібрала 192,1 млн. грн. страхових премій, виплачено 100,5 млн. грн. страхових відшкодувань. За 2011 рік компанією зібрано 393,6 млн. грн. страхових премій, виплачено 181,9 млн. грн. страхових відшкодувань.
• СГ «ТАС» є одним із засновників і членом Української федерації страхування, членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Національного Клубу страхових виплат України, а також Європейської бізнес асоціації, Міжнародної торгової палати, Українського союзу промисловців і підприємців та Бюро кредитних історій.