Підрозділ туристичного страхування СК «НОВА» переїхав у центр Києва

Підрозділ туристичного страхування СК «НОВА» переїхав у новий офіс на вул. Михайлівській, 22-Б, оф.36. Тут усі бажаючі можуть придбати поліси туристичного страхування подорожуючих по Україні, виїжджаючих за кордон, «зелену карту», обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності водіїв («автоцивілка»), ін.

Нове місце розташування дозволить відділу туристичного страхування СК «НОВА» більш оперативно взаємодіяти з партнерами – туристичними фірмами в процесі обслуговування страхувальників. Сьогодні СК «НОВА» співпрацює більш ніж зі 100 туристичними операторами. Переважна більшість з них, як і посольства багатьох країн, розташовані в центрі Києва.

 Страхова компанія «НОВА» працює на ринку туристичного страхування вже більш як 10 років, акредитована в посольствах усіх країн Шенгенської зони. Всі громадяни, які бажають отримати шенгенські візи, можуть придбати поліси страхування в СК «НОВА».

Туристам, що виїжджають за кордон, компанія пропонує два типи полісів. Пакет послуг за полісом типу А покриває невідкладну допомогу: медичну, стоматологічну, транспортування і репатріацію застрахованої особи. Також він дає можливість застрахуватися від наслідків нещасного випадку. Поліс типу В (крім ризиків, що покриваються полісом А) включає відшкодування витрат на візит близького родича, евакуацію дітей, страхування фінансових ризиків під час подорожі, заміщення застрахованої особи, її дострокове повернення, ін.

Поліс СК «НОВА» для подорожуючих по Україні покриває витрати на невідкладну медичну допомогу і дозволяє застрахуватися від нещасного випадку.