Оновлене КАСКО від СК «НОВА

Страхова компанія «НОВА» пропонує оновлену програму автострахування (КАСКО). Продукт розроблений на основі аналізу програм, що раніше діяли в компанії («Оптимальна», «Економна», «Ідеальна»), а також потреб ринку.

Відмітна особливість програми – широкий перелік додаткових умов страхування. Клієнт може конструювати страхове покриття, вибираючи потрібні йому опції або ж відмовляючись від тих, в яких не зацікавлений. Це дає йому можливість заощадити. Залежно від набору обраних ризиків формується прийнятна ціна страхового поліса.

Оновлені умови страхування КАСКО дають можливість включати у страхове покриття популярні серед водіїв опції (за результатами статистики «НОВА»): «Страхування без врахування зносу», «Нульова франшиза по склу», «Без довідки від компетентних органів», «Ремонт на базі авторизованої СТО», «Невинний у настанні ДТП». І, що особливо важливо, – одну з найбільш затребуваних сьогодні на ринку опцій з автострахування: «50 на 50». Вона передбачає укладення страхового договору за половину його вартості. Якщо протягом року не відбулося жодного страхового випадку, клієнт заощаджує 50% повної вартості договору страхування.

Програма припускає можливість комплексного страхування. При бажанні власник автомобіля в рамках одного договору зможе застрахувати ризики за кількома видами страхування: КАСКО, добровільна цивільна відповідальність власників транспортних засобів (ДЦВ), страхування від нещасного випадку водія та пасажирів.

Ще одна перевага програми – тепер страхувальники при врегулюванні страхового випадку будуть надавати менше документів. Необхідну для підготовки страхового акта документацію страхова компанія запитує у компетентних органів самостійно.

З метою заохочення уважних водіїв СК «НОВА» розробила для них систему лояльності. При беззбитковому страхуванні клієнт, продовжуючи договір, отримує 5% знижки. Якщо ж він по важливим причинам переривав договір, знижка зберігається протягом року.